Op de financiële markten is Bitcoin vandaag het gespreksonderwerp nummer één. Ronde virtuele munt hebben zich in de afgelopen dagen grote fluctuaties voorgedaan, waarmee de geloofwaardigheid van Bitcoin in twijfels wordt getrokken. Pro's en contra's hebben beiden het woord genomen.

Het probleem blijkt nog steeds te zijn dat de markten waar Bitcoins worden verhandeld moeilijk te controleren zijn. Dat heeft er onder andere al toe geleid dat vorige week een site werd opgerold waar drugs werden verhandeld die in Bitcoins werden betaald.

Op de financiële markten is Bitcoin vandaag het gespreksonderwerp nummer één. Ronde virtuele munt hebben zich in de afgelopen dagen grote fluctuaties voorgedaan, waarmee de geloofwaardigheid van Bitcoin in twijfels wordt getrokken. Pro's en contra's hebben beiden het woord genomen. Het probleem blijkt nog steeds te zijn dat de markten waar Bitcoins worden verhandeld moeilijk te controleren zijn. Dat heeft er onder andere al toe geleid dat vorige week een site werd opgerold waar drugs werden verhandeld die in Bitcoins werden betaald.