De VIX noteert in de buurt van 16, maar vertoont opnieuw een dalende trend. Ook het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is gedaald, dat rendement bedraagt nu minder dan 2,50%. Het is opvallend dat de goudprijs eveneens in rustiger vaarwater is beland.

Macro-economisch was het nieuws goed, de nieuwe fabrieksbestellingen zijn in mei met 2,10 % gestegen. Volgens het Commerce Department was het al de tweede maand op rij dat de fabrieksbestellingen stegen. De consensusverwachting bij de analisten lag op een stijging met slechts 2%.

De VIX noteert in de buurt van 16, maar vertoont opnieuw een dalende trend. Ook het rendement op de 10-jarige staatsobligatie is gedaald, dat rendement bedraagt nu minder dan 2,50%. Het is opvallend dat de goudprijs eveneens in rustiger vaarwater is beland. Macro-economisch was het nieuws goed, de nieuwe fabrieksbestellingen zijn in mei met 2,10 % gestegen. Volgens het Commerce Department was het al de tweede maand op rij dat de fabrieksbestellingen stegen. De consensusverwachting bij de analisten lag op een stijging met slechts 2%.