De financiële dochter van GM mag beroep doen op het steunfonds dat door minister van Financiën Paulson werd beschikbaar gesteld voor de banksector.

De verhandelde volumes zullen waarschijnlijk erg dun zijn, want de beleggers maken van de gelegenheid gebruik om een verlengd weekend te nemen. Ook volgende week belooft de handel dun te blijven.

Zoals verwacht hebben de Amerikanen minder uitgeven aan eindejaarscadeaus, zo blijkt uit voorlopige cijfers verstrekt door SpendingPulse, een dochter van MasterCard Advisors.

De kleinhandelsverkopen daalden met 5,50% tot 8% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Zonder rekening te houden met auto en gas daalden de retail sales met 2 tot 4%.

De financiële dochter van GM mag beroep doen op het steunfonds dat door minister van Financiën Paulson werd beschikbaar gesteld voor de banksector. De verhandelde volumes zullen waarschijnlijk erg dun zijn, want de beleggers maken van de gelegenheid gebruik om een verlengd weekend te nemen. Ook volgende week belooft de handel dun te blijven. Zoals verwacht hebben de Amerikanen minder uitgeven aan eindejaarscadeaus, zo blijkt uit voorlopige cijfers verstrekt door SpendingPulse, een dochter van MasterCard Advisors. De kleinhandelsverkopen daalden met 5,50% tot 8% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Zonder rekening te houden met auto en gas daalden de retail sales met 2 tot 4%.