Het resultaat toont een omzetstijging van 1,6% en EBIT-marges tot €2,4m in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

De omzet groeit met 1,6% ter bevestiging van het geleidelijke herstel van de economie na de financiële crisis. De omzet van Professional Services en Infrastructure Products zijn gestegen met respectievelijk 1,2% en 10,2%, terwijl de omzet van Business Solutions daalde met 10,7% ten gevolge van een tragere activiteit in sommige van onze business-applicaties.

De operationele winst voor eenmalige opbrengsten en kosten (REBIT-marge) daalt met 0,5%, terwijl de EBIT-marge stijgt met €2,4m aangezien de herstructureringskosten van vorig jaar in verband met de verhoging van de efficiëntie, plaats ruimde voor de agressieve aanwerving van IT-professionals.

Een gezonde financiële structuur met een sterke kaspositie van €47m en slechts €8,5m nettoschuld.

Het resultaat toont een omzetstijging van 1,6% en EBIT-marges tot €2,4m in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De omzet groeit met 1,6% ter bevestiging van het geleidelijke herstel van de economie na de financiële crisis. De omzet van Professional Services en Infrastructure Products zijn gestegen met respectievelijk 1,2% en 10,2%, terwijl de omzet van Business Solutions daalde met 10,7% ten gevolge van een tragere activiteit in sommige van onze business-applicaties. De operationele winst voor eenmalige opbrengsten en kosten (REBIT-marge) daalt met 0,5%, terwijl de EBIT-marge stijgt met €2,4m aangezien de herstructureringskosten van vorig jaar in verband met de verhoging van de efficiëntie, plaats ruimde voor de agressieve aanwerving van IT-professionals. Een gezonde financiële structuur met een sterke kaspositie van €47m en slechts €8,5m nettoschuld.