Disney verwacht veel van de overname van Marvel. Dit bedrijf heeft met Spider-Man een bekende figuur in huis, maar de entertainmentgroep wil ook enkele andere figuurtjes van Marvel gaan commercialiseren.

Dat geldt met name voor Ant-Man en Iron Fist. Vorige week werd de overname van Marvel Entertainment afgerond, een overname waar een bedrag van $4,2 mrd mee was gemoeid.

Dat geld werd in cash en in eigen aandelen uitbetaald. Disney was bereid om een royale prijs te betalen voor deze overname, want de biedprijs lag 40% boven de beurswaarde de dag waarop het bod werd uitgebracht.

Disney verwacht veel van de overname van Marvel. Dit bedrijf heeft met Spider-Man een bekende figuur in huis, maar de entertainmentgroep wil ook enkele andere figuurtjes van Marvel gaan commercialiseren. Dat geldt met name voor Ant-Man en Iron Fist. Vorige week werd de overname van Marvel Entertainment afgerond, een overname waar een bedrag van $4,2 mrd mee was gemoeid. Dat geld werd in cash en in eigen aandelen uitbetaald. Disney was bereid om een royale prijs te betalen voor deze overname, want de biedprijs lag 40% boven de beurswaarde de dag waarop het bod werd uitgebracht.