Euro klimt opnieuw boven 1,290 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een betere indruk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2942 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,615%, of fractioneel lager dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1713 dollar betaald, of zowat 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85,50 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klimt opnieuw boven 1,290 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een betere indruk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2942 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,615%, of fractioneel lager dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs in herstel, olieprijs blijft onder druk staan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1713 dollar betaald, of zowat 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 85,50 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.