Euro kan come-back boven 1,30 dollar nog steeds niet realiseren

Op de valutamarkten is de koersdruk voor de euro nog niet weggevallen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2939 dollar betaald, of ruim een kwart van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,828%, of zowat 2,50% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud duurder, ook olie krabbelt weer recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1717,20 dollar betaald, of ruim 11 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of een halve dollar meer dan de slotkoers op woensdagavond.

Euro kan come-back boven 1,30 dollar nog steeds niet realiserenOp de valutamarkten is de koersdruk voor de euro nog niet weggevallen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2939 dollar betaald, of ruim een kwart van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,828%, of zowat 2,50% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud duurder, ook olie krabbelt weer rechtVoor een troy ounce goud werd vanavond 1717,20 dollar betaald, of ruim 11 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw wat goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 86 dollar betaald, of een halve dollar meer dan de slotkoers op woensdagavond.