Euro realiseert come-back boven 1,3050 dollar

Op de valutamarkten was de euro opnieuw gezocht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3087 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,798%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van afgelopen week.

Goud weer wat duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1729,50 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of bijna 2% minder dan de slotkoers op vrijdagavond.

Euro realiseert come-back boven 1,3050 dollarOp de valutamarkten was de euro opnieuw gezocht, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3087 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,798%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van afgelopen week. Goud weer wat duurder, olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1729,50 dollar betaald, of ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd nogmaals flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of bijna 2% minder dan de slotkoers op vrijdagavond.