Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,315 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3152 dollar betaald, of een fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,461%, of een half procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs krijgt klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288,50 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,315 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3152 dollar betaald, of een fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,461%, of een half procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs iets hoger, olieprijs krijgt klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288,50 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.