Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,32 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3170 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,391%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs iets hoger, olieprijs krabbelt weer recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro raakt niet meer voorbij kaap van 1,32 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3170 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,391%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs iets hoger, olieprijs krabbelt weer recht Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1280 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd weer wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.