Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een klein stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3609 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,52%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs fors lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1339 dollar betaald, of fracties van een procent minder als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 100,50 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt nog steeds stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro opnieuw een klein stapje vooruit zetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3609 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,52%, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs stabiel, olieprijs fors lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1339 dollar betaald, of fracties van een procent minder als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 100,50 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van donderdagavond.