Euro stoot verder door boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3649 dollar betaald, of

zowat een kwart procent boven de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1316 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 105,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,36 dollar Op de valutamarkten hield de koers van de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3649 dollar betaald, of zowat een kwart procent boven de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1316 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 105,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.