Euro raakt niet voorbij 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3583 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,624%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer iets hoger, olieprijs houdt goed stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,75 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro raakt niet voorbij 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3583 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,624%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer iets hoger, olieprijs houdt goed stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,75 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.