Euro klampt nog steeds aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3547 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,665%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs weer lager, olieprijs eveneens goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro klampt nog steeds aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3547 dollar betaald of zowat een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,665%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs weer lager, olieprijs eveneens goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 106,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.