Euro klampt aan boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3574 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,597%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs licht lager, olieprijs trekt wat aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1271 dollar betaald, of fracties van een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 107 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klampt aan boven 1,35 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3574 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,597%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs licht lager, olieprijs trekt wat aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1271 dollar betaald, of fracties van een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 107 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.