Euro valt terug onder 1,37 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3693 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,518%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs wat hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1292,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,37 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3693 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,518%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs wat hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1292,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.