Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3757 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,623%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,70 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt nipt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3757 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,623%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs stabiel, olieprijs hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1288 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 100,70 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.