Euro breekt weer door boven 1,3875 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapjes voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3875 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,611%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs bindt in

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro breekt weer door boven 1,3875 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapjes voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3875 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,611%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs bindt in Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1310 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.