Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3832 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,6880%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs in de lift

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3832 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,6880%, of fracties van een procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs in de lift Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1293 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 102 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.