Euro houdt niet stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3767 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,803%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer wat hoger, olieprijs opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 99,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt niet stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3767 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,803%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer wat hoger, olieprijs opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 99,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.