Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3751 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,712%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs wat hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,50 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes vooruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3751 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,712%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs vrijwel stabiel, olieprijs wat hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 101,50 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.