Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich wat herstellen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3518 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, of fracties van een dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd licht goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich wat herstellen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3518 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs stabiel, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, of fracties van een dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.