Euro weer in het rood

Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3341 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,74%, of ruim twee procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs iets lager, olie flink hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1420 dollar betaald, of iet minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 110 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro weer in het rood Op de valutamarkten dook de euro opnieuw in het rood, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3341 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,74%, of ruim twee procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs iets lager, olie flink hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1420 dollar betaald, of iet minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 110 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.