Euro weer hoger

Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3384 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,50%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,75 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro weer hoger Op de valutamarkten ging de euro weer hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3384 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,50%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of ruim 25 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 103,75 dollar betaald of zowat driekwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.