Euro zet opmars verder

Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,328 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,561%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud duurder, olieprijs iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1333 dollar betaald, of bijna 4 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro zet opmars verder Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,328 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,561%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud duurder, olieprijs iets duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1333 dollar betaald, of bijna 4 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 107 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.