Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten ging de euro weer iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3011 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,501%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 8 meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten ging de euro weer iets hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3011 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,501%, of anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of ruim 8 meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of ruim één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.