Euro stoot door boven 1,3044 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3044 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,124%, of ongeveer evenveel als het slotniveau van woensdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stoot door boven 1,3044 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw fors hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3044 dollar betaald, of bijna een vol procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,124%, of ongeveer evenveel als het slotniveau van woensdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1410 dollar betaald, of ruim 20 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens weer duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93,50 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.