Euro probeert voet aan de grond te krijgen boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3103 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,791%, of zowat 0,75% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goud iets duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1560 dollar betaald, of iets meer als het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro probeert voet aan de grond te krijgen boven 1,31 dollar Op de valutamarkten ging de euro per saldo opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3103 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,791%, of zowat 0,75% meer dan het slotniveau van woensdag. Goud iets duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond ruim 1560 dollar betaald, of iets meer als het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.