Euro valt terug onder 1,30 euro

Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2957 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,021%, of fracties van een procent minder als het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie iets goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1586 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,30 euro Op de valutamarkten stond de koers van de euro onder druk, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2957 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,021%, of fracties van een procent minder als het slotniveau van dinsdag. Goud en olie iets goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1586 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.