Euro houdt stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3019 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,877%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud iets goedkoper, olie krijgt nog meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1570 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3019 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,877%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud iets goedkoper, olie krijgt nog meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1570 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 90 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.