Euro maakt come-back

Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3027 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,853%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets goedkoper, olie krijgt nog meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1575 dollar betaald, of enkele dollars dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro maakt come-back Op de valutamarkten heeft de koers van de euro zich in de loop van de sessie herpakt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3027 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,853%, of bijna 2% minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets goedkoper, olie krijgt nog meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1575 dollar betaald, of enkele dollars dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 91 dollar betaald of ruim 1% minder dan de slotkoers van donderdagavond.