Euro kan aanklampen boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro nog steeds volatiel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3067 dollar betaald, of weer iets meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van donderdag.

Goud gaat weer onderuit, olieprijs iets hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds behoorlijk wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro kan aanklampen boven 1,30 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro nog steeds volatiel, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3067 dollar betaald, of weer iets meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,91%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van donderdag. Goud gaat weer onderuit, olieprijs iets hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1658 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds behoorlijk wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.