Euro weer lager

Op de valutamarkten ging de euro ditmaal weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3266 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,70%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van maandag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro weer lager Op de valutamarkten ging de euro ditmaal weer wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3266 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,70%, of ruim 4% meer dan het slotniveau van maandag. Goud goedkoper, olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 106,50 dollar betaald of zowat een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.