Ook op de andere Aziatische beurzen was het sentiment positief, de MSCI Asia Pacific index boekte een winst van ongeveer een half procent.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei een 52,01 punten of 0,58% in de plus. De index werd afgevlagd op 8999,18 en miste zodoende nipt de afspraak met de kaap van 9000 punten.

Anderzijds sloot de Topix op zijn beurt 0,90% hoger. De Aziatische beleggers beseffen dat een definitieve oplossing voor de Europese schuldencrisis nog ver af is, zodat de opwaartse beweging in kracht beperkt bleef.

Ook op de andere Aziatische beurzen was het sentiment positief, de MSCI Asia Pacific index boekte een winst van ongeveer een half procent. Bij het slot van de handel stond de Nikkei een 52,01 punten of 0,58% in de plus. De index werd afgevlagd op 8999,18 en miste zodoende nipt de afspraak met de kaap van 9000 punten. Anderzijds sloot de Topix op zijn beurt 0,90% hoger. De Aziatische beleggers beseffen dat een definitieve oplossing voor de Europese schuldencrisis nog ver af is, zodat de opwaartse beweging in kracht beperkt bleef.