Het valt overigens op dat de stemming op de beurs in Tokio al een tijdje afwachtend is.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei ruim 60 punten of iets meer dan een half procent in het rood. De index werd afgevlagd onder het niveau van 9750 punten, waardoor de kaap van 10.000 nog steeds buiten bereik blijft.

Het sentiment op de financiële markten werd vanmorgen negatief beïnvloed door de uitspraken die FED-president Ben Bernanke gisterenavond deed. Volgens Bernanke kan de opleving van de Amerikaanse economie met horten en stoten verlopen.

Het valt overigens op dat de stemming op de beurs in Tokio al een tijdje afwachtend is. Bij het slot van de handel stond de Nikkei ruim 60 punten of iets meer dan een half procent in het rood. De index werd afgevlagd onder het niveau van 9750 punten, waardoor de kaap van 10.000 nog steeds buiten bereik blijft. Het sentiment op de financiële markten werd vanmorgen negatief beïnvloed door de uitspraken die FED-president Ben Bernanke gisterenavond deed. Volgens Bernanke kan de opleving van de Amerikaanse economie met horten en stoten verlopen.