Bekaert was uiteindelijk de sterkste stijger binnen de index. Maar ook andere Europese indices blijven het goed doen.

De AEX is volgens ABN Amro nog steeds positief aangezien de koers boven het uitbraakniveau op 340,21 bivakkeert. Wel heeft de Amsterdamse graadmeter moeite om door te stomen en lijkt voorzichtig bezig met topvorming.

Het positieve beeld wijzigt hierdoor echter niet. Een stap terug om 340,21 te testen als nieuwe steun is mogelijk maar zal het positieve beeld alleen maar versterken. Hogere niveaus richting 347,00 blijven dan ook waarschijnlijk.

Het weekslot boven oude weerstand 340,21 gaf eind vorige week een positief signaal af. Een aanval op de volgende (stevige) weerstand 347,00 is nu mogelijk (tussenliggende top en lange termijn dalende weerstandslijn).

Een weekslot van de AEX boven dit laatste niveau zou volgens ABN Amro lange termijn verbetering signaleren en creëert ruimte richting 374,19. Onder 319,75 komen de bears weer in beeld.

Bekaert was uiteindelijk de sterkste stijger binnen de index. Maar ook andere Europese indices blijven het goed doen. De AEX is volgens ABN Amro nog steeds positief aangezien de koers boven het uitbraakniveau op 340,21 bivakkeert. Wel heeft de Amsterdamse graadmeter moeite om door te stomen en lijkt voorzichtig bezig met topvorming. Het positieve beeld wijzigt hierdoor echter niet. Een stap terug om 340,21 te testen als nieuwe steun is mogelijk maar zal het positieve beeld alleen maar versterken. Hogere niveaus richting 347,00 blijven dan ook waarschijnlijk. Het weekslot boven oude weerstand 340,21 gaf eind vorige week een positief signaal af. Een aanval op de volgende (stevige) weerstand 347,00 is nu mogelijk (tussenliggende top en lange termijn dalende weerstandslijn). Een weekslot van de AEX boven dit laatste niveau zou volgens ABN Amro lange termijn verbetering signaleren en creëert ruimte richting 374,19. Onder 319,75 komen de bears weer in beeld.