Naar de mening van zal de index de komende weken trachten zijn Leleux vorige toppen van het voorjaar van 2010 minstens te evenaren en mogelijks opwaarts te doorbreken.

M.a.w. Leleux blijft in de markt geïnvesteerd. Er is wel één BELANGRIJKE aanpassing aan de strategie: het stop loss niveau wordt verhoogd van 2.635 punten naar 2.756,49 punten (de low van maandag 10 januari 2010).

Een daling onder dit niveau betekent dat de stijgende trend althans tijdelijk voorbij zal zijn!, aldus het analistenteam van Leleux.

Naar de mening van zal de index de komende weken trachten zijn Leleux vorige toppen van het voorjaar van 2010 minstens te evenaren en mogelijks opwaarts te doorbreken. M.a.w. Leleux blijft in de markt geïnvesteerd. Er is wel één BELANGRIJKE aanpassing aan de strategie: het stop loss niveau wordt verhoogd van 2.635 punten naar 2.756,49 punten (de low van maandag 10 januari 2010). Een daling onder dit niveau betekent dat de stijgende trend althans tijdelijk voorbij zal zijn!, aldus het analistenteam van Leleux.