Deze index ontsnapte volgens de analisten van Leleux evenmin aan de rentestijging van de afgelopen maanden. Niettemin blijft

de index nog steeds boven een belangrijke steunlijn.

Daarnaast mag ook niet uit het oog verloren worden dat kwalitatieve bedrijfsobligaties minder sterk daalden dan overheidsobligaties.

Vandaar dat beleggingen in kwalitatief bedrijfspapier met kortere looptijden (3-5 jaar) nog steeds de voorkeur van Leleux genieten.

Product: Lyxor ETF Euro Corporate Bond ex Financials (ticker: CNB). Verkopen bij een neerwaartse doorbraak van de steunlijn. De periode van grote koerswinsten (waar deze tracker op inspeelt) ligt waarschijnlijk reeds achter ons.

Deze index ontsnapte volgens de analisten van Leleux evenmin aan de rentestijging van de afgelopen maanden. Niettemin blijft de index nog steeds boven een belangrijke steunlijn. Daarnaast mag ook niet uit het oog verloren worden dat kwalitatieve bedrijfsobligaties minder sterk daalden dan overheidsobligaties. Vandaar dat beleggingen in kwalitatief bedrijfspapier met kortere looptijden (3-5 jaar) nog steeds de voorkeur van Leleux genieten. Product: Lyxor ETF Euro Corporate Bond ex Financials (ticker: CNB). Verkopen bij een neerwaartse doorbraak van de steunlijn. De periode van grote koerswinsten (waar deze tracker op inspeelt) ligt waarschijnlijk reeds achter ons.