NYSE Liffe is de internationale derivatenbeurs van NYSE Euronext en beheert de gereglementeerde elektronische derivatenmarkten in Amsterdam, Brussel, Londen, Lissabon en Parijs. NYSE Liffe gebruikte tot vandaag de informatica-interface Liffe Connect TM.

Leleux Associated Brokers is lid van de Belgische, Nederlandse, Franse en Portugese segmenten van NYSE Liffe. Het is daarmee een van de meest complete leden op de markt.

Naast het verhandelen van afgeleide producten, die aan de behoeften van privébeleggers beantwoorden, heeft Leleux Associated Brokers zich ook gepositioneerd als Belgische marktleider in de termijnhandel in grondstoffen, vooral dan baktarwe, maïs en koolzaad.

Net als bij de andere markten, wordt elk order, dat een beurswaarde heeft op NYSE Liffe en in een van de 30 kantoren van Leleux Associated Brokers ingegeven is, in real-time doorgespeeld naar de markt.

De beursvennootschap geeft haar klanten via de nieuwe UTP-interface niet alleen real-time toegang tot NYSE Liffe, maar biedt hen ook de kans de laatste koersen en de eerste tien aankoop- en verkoopstatussen van elk afgeleid product te raadplegen. Leleux Associated Brokers ontwikkelde daartoe specifieke tools op haar internetplatform Leleux On Line.

NYSE Liffe is de internationale derivatenbeurs van NYSE Euronext en beheert de gereglementeerde elektronische derivatenmarkten in Amsterdam, Brussel, Londen, Lissabon en Parijs. NYSE Liffe gebruikte tot vandaag de informatica-interface Liffe Connect TM. Leleux Associated Brokers is lid van de Belgische, Nederlandse, Franse en Portugese segmenten van NYSE Liffe. Het is daarmee een van de meest complete leden op de markt. Naast het verhandelen van afgeleide producten, die aan de behoeften van privébeleggers beantwoorden, heeft Leleux Associated Brokers zich ook gepositioneerd als Belgische marktleider in de termijnhandel in grondstoffen, vooral dan baktarwe, maïs en koolzaad. Net als bij de andere markten, wordt elk order, dat een beurswaarde heeft op NYSE Liffe en in een van de 30 kantoren van Leleux Associated Brokers ingegeven is, in real-time doorgespeeld naar de markt. De beursvennootschap geeft haar klanten via de nieuwe UTP-interface niet alleen real-time toegang tot NYSE Liffe, maar biedt hen ook de kans de laatste koersen en de eerste tien aankoop- en verkoopstatussen van elk afgeleid product te raadplegen. Leleux Associated Brokers ontwikkelde daartoe specifieke tools op haar internetplatform Leleux On Line.