Een neerwaartse doorbraak door dit niveau heeft negatieve gevolgen voor de langetermijntrend. De kans op een verdere daling naar de bodem van maart 2009 in de komende kwartalen is zeer reëel geworden.

Leleux AB : "De AEX-index is anderzijds door de belangrijke steun op 300 punten gezakt: combinatie van vorige bodems en het 38,2% Fibonacci-retracementniveau van de haussebeweging maart 2009 - februari 2011. Merk ook het lage niveau van de RSI-indicator op (onderste grafiek). De markt geraakt oververkocht. Het niveau van 301 punten is nu een belangrijke weerstand ! De kans op een verdere daling naar de bodem van maart 2009 in de komende kwartalen is hier eveneens zeer reëel geworden!"

Een neerwaartse doorbraak door dit niveau heeft negatieve gevolgen voor de langetermijntrend. De kans op een verdere daling naar de bodem van maart 2009 in de komende kwartalen is zeer reëel geworden. Leleux AB : "De AEX-index is anderzijds door de belangrijke steun op 300 punten gezakt: combinatie van vorige bodems en het 38,2% Fibonacci-retracementniveau van de haussebeweging maart 2009 - februari 2011. Merk ook het lage niveau van de RSI-indicator op (onderste grafiek). De markt geraakt oververkocht. Het niveau van 301 punten is nu een belangrijke weerstand ! De kans op een verdere daling naar de bodem van maart 2009 in de komende kwartalen is hier eveneens zeer reëel geworden!"