Leleux AB: "Een neerwaartse doorbraak door 9.000 punten heeft negatieve gevolgen voor de langetermijntrend. De komende maanden en jaren is een verdere daling tot onder 7.000 punten zeer waarschijnlijk! Een nieuwe bull market (=stijgende markt) zal pas aanvangen onder 7.000 punten. Tussentijdse stijgingen blijven mogelijk maar zullen slechts een tijdelijk fenomenen zijn!"

De Chinese beurs moest eveneens lager, maar de schade is er tot op heden beperkter dan in Europa en de VSA. Het blijft opvallend dat deze index sinds midden 2009 een totaal ander verloop dan de belangrijkste beursindices heeft gekend.

Leleux AB: "We blijven vasthouden aan ons driehoeksscenario zolang de index niet onder de 2.319 punten zakt. Koersdoel blijft 3.500 punten zolang de index boven 2.319 punten blijft."

De benchmarkindex van de Latijns-Amerikaanse beurzen brak de afgelopen dagen ook door een belanrgrijk horizontaal steunniveau. Leleux AB: "Met de doorbraak is de trendommekeer (die door de opbouw van de negatieve divergentie tussen index en RSI van de afgelopen maanden) een feit. We verwachten de komende maanden een verdere daling naar de bodem van mei 2010 (3.357 punten). Strategie : cash aanhouden om later in te stappen!"

Leleux AB: "Een neerwaartse doorbraak door 9.000 punten heeft negatieve gevolgen voor de langetermijntrend. De komende maanden en jaren is een verdere daling tot onder 7.000 punten zeer waarschijnlijk! Een nieuwe bull market (=stijgende markt) zal pas aanvangen onder 7.000 punten. Tussentijdse stijgingen blijven mogelijk maar zullen slechts een tijdelijk fenomenen zijn!" De Chinese beurs moest eveneens lager, maar de schade is er tot op heden beperkter dan in Europa en de VSA. Het blijft opvallend dat deze index sinds midden 2009 een totaal ander verloop dan de belangrijkste beursindices heeft gekend. Leleux AB: "We blijven vasthouden aan ons driehoeksscenario zolang de index niet onder de 2.319 punten zakt. Koersdoel blijft 3.500 punten zolang de index boven 2.319 punten blijft." De benchmarkindex van de Latijns-Amerikaanse beurzen brak de afgelopen dagen ook door een belanrgrijk horizontaal steunniveau. Leleux AB: "Met de doorbraak is de trendommekeer (die door de opbouw van de negatieve divergentie tussen index en RSI van de afgelopen maanden) een feit. We verwachten de komende maanden een verdere daling naar de bodem van mei 2010 (3.357 punten). Strategie : cash aanhouden om later in te stappen!"