Leleux AB: "We zien de EUR nog wat schommelen binnen de band van 1,27 - 1,43 CAD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de CAD! Een neerwaartse uitbraak uit de zijwaartse consolidatiefase is te verwachten (richting 1,25 CAD voor 1 EUR en lager)."

De Zuid-Afrikaanse rand won de afgelopen jaren meer dan 42% t.o.v. de euro.

Leleux AB: "De Zuid-Afrikaanse rand is de afgelopen verder gestegen t.o.v. de euro. De eurosterkte van 2011 lijkt voorbij en een neerwaartse doorbraak door 9,50 ZAR voor 1 EUR zet de Zuid-Afrikaanse op weg naar nieuwe koerstoppen onder 8,71 ZAR voor 1 EUR. We kopen de ZAR op koerszwakte."

Leleux AB: "We zien de EUR nog wat schommelen binnen de band van 1,27 - 1,43 CAD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de CAD! Een neerwaartse uitbraak uit de zijwaartse consolidatiefase is te verwachten (richting 1,25 CAD voor 1 EUR en lager)." De Zuid-Afrikaanse rand won de afgelopen jaren meer dan 42% t.o.v. de euro. Leleux AB: "De Zuid-Afrikaanse rand is de afgelopen verder gestegen t.o.v. de euro. De eurosterkte van 2011 lijkt voorbij en een neerwaartse doorbraak door 9,50 ZAR voor 1 EUR zet de Zuid-Afrikaanse op weg naar nieuwe koerstoppen onder 8,71 ZAR voor 1 EUR. We kopen de ZAR op koerszwakte."