Leleux AB: "Na deze sterke prestatie verwachten we ook hier een tijdelijk herstel van de euro. De RSI-indicator is tot zeer lage niveaus teruggevallen wat pleit in de richting van een bodem van de EUR t.o.v. de AUD. Koersdoel voor de volgende maanden is 1,40 AUD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de AUD!"

De Nieuw-Zeelandse dollar won de afgelopen jaren meer dan 38% t.o.v. de euro. Na deze sterke prestatie verwacht Leleux een tijdelijk herstel van de euro: "De RSI-indicator is tot zeer lage niveaus teruggevallen wat pleit in de richting van een bodem van de EUR t.o.v. de NZD. Koersdoel voor de volgende maanden is 1,80 NZD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de NZD!"

Leleux AB: "Na deze sterke prestatie verwachten we ook hier een tijdelijk herstel van de euro. De RSI-indicator is tot zeer lage niveaus teruggevallen wat pleit in de richting van een bodem van de EUR t.o.v. de AUD. Koersdoel voor de volgende maanden is 1,40 AUD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de AUD!" De Nieuw-Zeelandse dollar won de afgelopen jaren meer dan 38% t.o.v. de euro. Na deze sterke prestatie verwacht Leleux een tijdelijk herstel van de euro: "De RSI-indicator is tot zeer lage niveaus teruggevallen wat pleit in de richting van een bodem van de EUR t.o.v. de NZD. Koersdoel voor de volgende maanden is 1,80 NZD voor 1 EUR. Niettemin blijft de structurele trend wijzen op een verdere versterking van de NZD!"