Sinds het voorjaar bevindt de index zich in een dalend trendkanaal. Er bestaat met andere woorden een duidelijke correlatie tussen de beurskoersen en de grondstoffenprijzen.

Leleux Associated Brokers: "Een zeer belangrijke steun voor de index bevindt zich op 293 punten: de oude weerstand die nu steun geworden is. Sinds onze vorige analyse heeft de CRB-index nog enkele procenten gewonnen. Niettemin is het verloop van deze index weinig inspirerend te noemen. Een afwachtende houding is naar onze mening dan ook aangeraden. Onder 293 punten is er een verdere daling naar 247 punten te verwachten."

Sinds het voorjaar bevindt de index zich in een dalend trendkanaal. Er bestaat met andere woorden een duidelijke correlatie tussen de beurskoersen en de grondstoffenprijzen. Leleux Associated Brokers: "Een zeer belangrijke steun voor de index bevindt zich op 293 punten: de oude weerstand die nu steun geworden is. Sinds onze vorige analyse heeft de CRB-index nog enkele procenten gewonnen. Niettemin is het verloop van deze index weinig inspirerend te noemen. Een afwachtende houding is naar onze mening dan ook aangeraden. Onder 293 punten is er een verdere daling naar 247 punten te verwachten."