Dat is alleszins de mening van Bill Miller, portfolio manager van het Legg Mason Opportunity Trust Fund. Hij is van mening dat de crisis uitgelokt door het omvallen van Lehman Brothers kinderspel zal blijken te zijn wanneer de VS daadwerkelijk bankroet zouden gaan.

Wanneer de Amerikaanse overheid om eender welke reden stopt met het betalen van rente op haar schulden, zullen de poppen aan het dansen gaan. Het echte probleem is volgens Miller daarom niet de shutdown, maar wel het schuldenplafond. De deadline daarvoor ligt op 17 oktober.

Dat is alleszins de mening van Bill Miller, portfolio manager van het Legg Mason Opportunity Trust Fund. Hij is van mening dat de crisis uitgelokt door het omvallen van Lehman Brothers kinderspel zal blijken te zijn wanneer de VS daadwerkelijk bankroet zouden gaan. Wanneer de Amerikaanse overheid om eender welke reden stopt met het betalen van rente op haar schulden, zullen de poppen aan het dansen gaan. Het echte probleem is volgens Miller daarom niet de shutdown, maar wel het schuldenplafond. De deadline daarvoor ligt op 17 oktober.