Nog maar 26% van de Fransen staat achter de president. Het is de eerste keer dat zijn populariteit is teruggevallen tot onder het niveau van 30%. Hollande heeft nu ook de boeren tegen zich in het harnas gejaagd met zijn Eco-taks, die overigens ook het vrachtwagenvervoer zal treffen.

De Eco-taks is voorlopig uitgesteld, maar de boeren dreigen met nog meer gewelddadige acties wanneer de belasting niet helemaal wordt afgeschraft. Legt François Hollande de rode loper uit voor het Front National? Steeds meer Fransen vrezen dat dit inderdaad het geval is.

Nog maar 26% van de Fransen staat achter de president. Het is de eerste keer dat zijn populariteit is teruggevallen tot onder het niveau van 30%. Hollande heeft nu ook de boeren tegen zich in het harnas gejaagd met zijn Eco-taks, die overigens ook het vrachtwagenvervoer zal treffen. De Eco-taks is voorlopig uitgesteld, maar de boeren dreigen met nog meer gewelddadige acties wanneer de belasting niet helemaal wordt afgeschraft. Legt François Hollande de rode loper uit voor het Front National? Steeds meer Fransen vrezen dat dit inderdaad het geval is.