De man van het grootste hedge fund in de wereld toonde zich verbaasd over de enorme bedragen die naar de financiële markten vloeide.

Dat zal volgens Dalio blijven duren, er ligt heel wat geld langs de zijlijn op een bestemming te wachten. Als gevolg daarvan zullen de koersen van eender welke activa klasse alleen maar kunnen stijgen. Leen zoveel mogelijk geld en beleg in eender wat, zo luidt het advies van Dalio.

De grootste beweging omhoog moet nog komen. De beleggers zijn krampachtig op zoek naar rendement, dat ze niet langer meer vinden op spaarrekeningen en aanverwanten.

Daardoor zal een massale vlucht richting aandelen, grondstoffen, vastgoed enzovoort plaatsvinden.

De man van het grootste hedge fund in de wereld toonde zich verbaasd over de enorme bedragen die naar de financiële markten vloeide. Dat zal volgens Dalio blijven duren, er ligt heel wat geld langs de zijlijn op een bestemming te wachten. Als gevolg daarvan zullen de koersen van eender welke activa klasse alleen maar kunnen stijgen. Leen zoveel mogelijk geld en beleg in eender wat, zo luidt het advies van Dalio. De grootste beweging omhoog moet nog komen. De beleggers zijn krampachtig op zoek naar rendement, dat ze niet langer meer vinden op spaarrekeningen en aanverwanten. Daardoor zal een massale vlucht richting aandelen, grondstoffen, vastgoed enzovoort plaatsvinden.