Na de afbraak van het Hotel Rix (dat zijn activiteiten recent heeft stopgezet) zal op deze toplocatie een nieuw kantoorgebouw van ongeveer 5.000 m² gerealiseerd worden, dat voldoet aan hoge energetische performantie-eisen, mits verkrijging van de nodige vergunningen.

Het gebouw zou behoudens onverwachte omstandigheden operationeel dienen te zijn eind 2014.

De architectuur van het toekomstig kantoorproject zal van de hand zijn van Christian de Portzamparc, wereldwijd gerenommeerd architect en stendenbouwkundige, die de Pritzker Prize heeft ontvangen in 1994 en die de filharmonie in de Stad Luxemburg heeft gerealiseerd.

Met zijn team werkt hij op een groot aantal ambitieuze projecten van internationale omvang. Dit project zal een uniek karakter krijgen naar vormgeving, zowel als naar functionaliteit.

Na de afbraak van het Hotel Rix (dat zijn activiteiten recent heeft stopgezet) zal op deze toplocatie een nieuw kantoorgebouw van ongeveer 5.000 m² gerealiseerd worden, dat voldoet aan hoge energetische performantie-eisen, mits verkrijging van de nodige vergunningen. Het gebouw zou behoudens onverwachte omstandigheden operationeel dienen te zijn eind 2014. De architectuur van het toekomstig kantoorproject zal van de hand zijn van Christian de Portzamparc, wereldwijd gerenommeerd architect en stendenbouwkundige, die de Pritzker Prize heeft ontvangen in 1994 en die de filharmonie in de Stad Luxemburg heeft gerealiseerd. Met zijn team werkt hij op een groot aantal ambitieuze projecten van internationale omvang. Dit project zal een uniek karakter krijgen naar vormgeving, zowel als naar functionaliteit.