Door deze overname verhoogt Leasinvest Real Estate haar Luxemburgse portefeuille met 47,5 miljoen euro. De globale portefeuille rust nu op een evenwichtige onderverdeling in 3 volwaardige pijlers: kantoren, opslag en retail.

Leasinvest Immo Lux, dochtervennootschap van Leasinvest Real Estate, heeft een retailsite te Strassen en twee retailgebouwen, een in Diekirch gelegen en een in Foetz, verworven voor een investeringswaarde van 47,5 miljoen euro (inclusief registratierechten en kosten).

Het bruto-aanvangsrendement bedraagt 7,68% met een globaal jaarlijks huurinkomen van 3,6 miljoen euro.

Door deze overname verhoogt Leasinvest Real Estate haar Luxemburgse portefeuille met 47,5 miljoen euro. De globale portefeuille rust nu op een evenwichtige onderverdeling in 3 volwaardige pijlers: kantoren, opslag en retail.Leasinvest Immo Lux, dochtervennootschap van Leasinvest Real Estate, heeft een retailsite te Strassen en twee retailgebouwen, een in Diekirch gelegen en een in Foetz, verworven voor een investeringswaarde van 47,5 miljoen euro (inclusief registratierechten en kosten). Het bruto-aanvangsrendement bedraagt 7,68% met een globaal jaarlijks huurinkomen van 3,6 miljoen euro.