In de nabeurshandel noteren beide aandelen dan ook wat lager, zonder dat er sprake is van forse koersdalingen. Anderzijds werden de resultaten van biotechnologiebedrijf Amgen wel goed onthaald, de koers noteert licht hoger in de grijze handel.

American Express rapporteerde nochtans een stijging van de nettowinst met 49%. De gebruikers van een kredietkaart gaven meer uit en betaalden hun schulden ook beter af. De winst per aandeel kwam echter iets onder de verwachtingen uit.

Texas Instruments maakte anderzijds dan weer beter dan verwachte resultaten bekend, die boven de consensusverwachting lagen. Zowel omzet als winst van Amgen waren anderzijds beter dan verwacht.

In de nabeurshandel noteren beide aandelen dan ook wat lager, zonder dat er sprake is van forse koersdalingen. Anderzijds werden de resultaten van biotechnologiebedrijf Amgen wel goed onthaald, de koers noteert licht hoger in de grijze handel. American Express rapporteerde nochtans een stijging van de nettowinst met 49%. De gebruikers van een kredietkaart gaven meer uit en betaalden hun schulden ook beter af. De winst per aandeel kwam echter iets onder de verwachtingen uit. Texas Instruments maakte anderzijds dan weer beter dan verwachte resultaten bekend, die boven de consensusverwachting lagen. Zowel omzet als winst van Amgen waren anderzijds beter dan verwacht.